RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

Всі новини

На австралійському пляжі знайшли дивне космічне сміття: його походження невідоме, фото

На віддалений пляж у Західній Австралії, яка славиться незвичайними тваринами, викинуло великий шматок космічного сміття, походження якого невідоме.

Про це повідомляє The Guardian.

Читайте також: Бісерні очі та людська посмішка: біля берегів Австралії зловили незвичну акулу

"Австралійське космічне агентство повідомляє, що циліндр висотою близько 2,5 метрів, частково зроблений з тканого матеріалу золотого кольору, ймовірно, є суцільним корпусом ракетного двигуна. Покритий черепашками і іржавий об'єкт було знайдено в суботу неподалік Грін-Хед, приблизно в 250 км на північ від Перта, що дозволяє припустити, що він міг бути частиною збитого авіалайнера", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліція встановила охоронний кордон навколо пристрою через побоювання, що він може становити небезпеку для здоров'я населення.

"Після широких консультацій з державними та національними агентствами, які мають досвід у морській, авіаційній, оборонній та космічній галузях, передбачається, що об'єкт пов'язаний з ракетною системою", - додали в Агентстві.

Австралійська космічна агенція взяла на себе завдання ідентифікації обладнання. Агентство раніше заявило, що циліндр може бути частиною іноземного космічного корабля і співпрацює з міжнародними агентствами, щоб ідентифікувати його.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в Австралії виявили новий вид павука, який досягає довжини понад 20 см, а його отрута надзвичайно небезпечна.

Вас також може зацікавити:

Вчені знайшли в незвичайному місці останки вимерлого сумчастого вовка: фото

До 2050 року зникне 10% живності: вчені заявили про нове масове вимирання

Біля берегів США виявили рибу-"інопланетянку" з очима, що світяться: фото і відео