RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Постраждало більше 10 людей: названо причину вибуху в порту Дерінджі

У результаті потужного вибуху 7 серпня 2023 року в турецькому порту Дериндже постраждало 12 людей, пошкоджено 13 елеваторів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ та телеканали.

Читайте також: Не портом єдиним: у Туреччині сталася сильна пожежа на хімзаводі, відео

Повідомляється, що сильний вибух прогримів у районі завантаження суден зерном в елеваторах. Контейнерна інфраструктура порту пошкоджень не зазнала.

НП сталася в районі великого комерційного порту Дериндже, що знаходиться в провінції Коджаелі, за 100 км від Стамбула на Мармуровому морі.

Внаслідок вибуху 12 людей отримали поранення. Повідомляється, що прогримів на території, де відбувається завантаження суден зерном в елеваторах, що належать Турецькій зерновій раді.

"Внаслідок вибуху поранено 12 людей, стан двох тяжкий. Вибухом пошкоджено 13 елеваторів із 16", - розповів мер міста Коджаелі Тахір Бююкакін.


Місцеві телеканали також повідомили про те, що елеватори регулярно перевірялися, влада поки не оголошувала, чи міг виникнути вибух через стиск газу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що росіянки в Туреччині вирішили зібрати собі скромний "тормозок" в дорогу, вага якого перевищила 35 кілограмів.

Вас також може зацікавити:

Аll inclusive: у Туреччині росіянина міцно побили у 5-зірковому готелі, фото та відео

У Ердогана анонсували візит Путіна до Туреччини та назвали головну тему зустрічі

Російську блокаду прорвали: три судна вирушили за українським зерном, мапа