RU  UA

Є проблеми, які не вирішуються: журналіст озвучив стан речей в Росії

Зараз у РФ наростають проблеми, які не вирішуються. Зростають логістичні проблеми, пов'язані із санкціями, зовнішньоторговельні проблеми, які намагаються приховати.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів російський журналіст, політолог Олександр Морозов.

Читайте також: Ще одна країна Європи заборонила в'їзд авто з РФ: про кого йдеться

За його словами, у Росії зараз потоком йдуть повідомлення про фантастичні економічні успіхи. Це початок виборчої кампанії російського диктатора Володимира Путіна, і надалі спостерігатиметься наростання цієї інформації.

"Ця пропаганда спрямована на декілька соціальних груп. Це частина людей, які зараз займаються переділом власності. Вони зараз багатіють. Також підвищуються доходи тих, хто пов’язаній з військовим сектором. А більшість населення продовжує деградувати. Вони більше звертають увагу на повідомлення про пенсії та ціни. Призваних строковиків спочатку відправлять на якесь навчання. Проте пізніше вони швидко можуть опинитися на фронті. І зараз у росіян немає на цей рахунок жодних ілюзій - вони знають, що опиняться на війні", - розповів журналіст.

За його словами, росіяни активно підпорядковують різні приватні та добровольчі підрозділи (їх до бунту Пригожина було до 20) Міністерству оборони.

"Андрій Трошев (екс –командир "Вагнера") був і раніше в конфлікті з Пригожиним. Він відмовився від участі в заколоті і тому його зараз обрано для набору вагнерівців. Це кінець організації Вагнера. Вони будуть розсіяні по різних частинах і як організована сила зникнуть. Військова промисловість Росії також відчуває проблеми. Російські воєнкори весь час повідомляють про нестачу різноманітного спорядження. "Z-патріоти" дуже болюче сприймають корупцію у військовій сфері. І розв'язувати цю проблему російське керівництво не здатне", - про ситуацію Морозов.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що Росія вирішила збільшити витрати на війну.

Вас також може зацікавити:

Путін, введи ППО: вся Росія опинилася під загрозою "українського меча"

Прогноз поганий, Путін готується до великої війни: журналіст про стан справ у Росії

Терпіння закінчується: Чорноморський флот РФ до кінця року може чекати на сюрприз