RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Мюнхені через шторм літак примерз до "злітки": неймовірні кадри

Сьогодні на півдні Німеччини через сніг та ожеледицю стався транспортний колапс, адже найсильніший із 2006 року снігопад у Мюнхені призвів до суттєвого обмеження автомобільного та авіаційного сполучення.

Про це повідомляє видання Deutsche Welle.

Читайте: Різноманітний перший зимовий вікенд: прогноз погоди на вихідні 2-3 грудня

Наразі аеропорт у Мюнхені закритий попередньо до 6 ранку неділі. Перед можливим вильотом 3 грудня пасажирів просять уточнити у своїх авіакомпаніях статус рейсу.

Breaking Aviation повідомляє, що в аеропорту Мюнхена до землі примерз літак, який мав летіти до Дубаю на саміт із глобального потепління.

У Мюнхені фактично зупинився громадський транспорт: не ходили автобуси, трамваї, були скасовані поїзди метро та міські електрички. На дорогах загального користування через ожеледицю сталася велика кількість аварій.

Постраждав і залізничний транспорт, адже контактні проводи покрилися льодом, а дерева, що впали через негоду, заблокували шляхи. Були скасовані усі поїзди до головного вокзалу Мюнхена. І як повідомили у компанії Deutsche Bahn, проблеми із залізничним сполученням на півдні Німеччини навряд чи вдасться вирішити до понеділка.

Нагадаємо, що сьогодні внаслідок погіршення погодних умов на заході України, ряд поїздів "Укрзалізниці" прямував із затримкою.

  • Вас зацікавить:

Може дратувати і не подобатися: карти і прогноз погоди на 3 грудня

Чи випаде в Україні сніг на на День Святого Миколая: карта погоди

Українців попередили про небезпечну погоду: де очікуються ожеледиця і сильні снігопади