RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У США розгорається скандал через "викрадення" холодильника прес-секретарем Трампа

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер, який донедавна обіймав посаду прес-секретаря Білого дому, на початку своєї кар'єри в адміністрації президента США особисто відібрав міні-холодильник у своїх підлеглих.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела в Білому домі.

Інцидент, за інформацією видання, стався у перший же місяць після призначення Спайсера на пост прес-секретаря Дональда Трампа. "Шон Спайсер хотів, щоб його їжа і напої були завжди у холоді. Він хотів отримати міні-холодильник", - розповіло джерело.

Рішення проблеми відсутності холодильника в офісі Спайсер поклав на своїх підлеглих. Він послав свого найближчого помічника в офіс, де працювали молодші службовці. Той звернувся до них з проханням передати міні-холодильник начальству: "Містер Спайсер хотів би забрати ваш холодильник". Однак персонал, котрий використовував його для власних потреб, відмовився поступитися.

За словами джерел WSJ, виправити ситуацію Шон Спайсер вирішив особисто.

"Містер Спайсер дочекався заходу сонця і уходу молодих співробітників, щоб взяти ситуацію в свої руки. Його було помічено одним зі своїх колег в адміністрації, Спайсер ніс холодильник у Білий дім після 20:00", - повідомляє видання.

На даний момент Спайсер відмовився надати журналістам коментарі щодо цієї ситуації.

Нагадаємо, 21 липня стало відомо про відставку Шона Спайсера з посади прес-секретаря Білого дому через незгоду з кадровою політикою президента США Дональда Трампа.