RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Трамп зробив різку заяву на адресу Конгресу через нові санкції проти Росії

Президент США Дональд Трамп зробив нове різку заяву на адресу американського Конгресу в зв'язку з прийнятим раніше законом про нові санкції щодо Росії.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Наші відносини з Росією гірші, ніж будь-коли, і знаходяться на небезпечному мінімумі. За це ви можете подякувати Конгресові, тим же людям, які не можуть забезпечити нам медстраховку", - заявив президент США.

Дональд Трамп в середу, 2 серпня, підписав закон про нові санкції щодо Росії. Документ забороняє скасовувати або пом'якшувати обмежувальні заходи без згоди Конгресу, підсилює секторальні санкції щодо російських фінансових і енергетичних установ. Закон також дає право американському президенту ввести санкції проти фізичних та юридичних осіб, які сприяють в будівництві і обслуговуванні російських експортних нафто- і газопроводів, а також декларує протидію США реалізації проекту "Північний потік-2".

Пізніше на сайті Білого Дому було оприлюднено окрему заяву Трампа, в якому той висловив думку, що незважаючи на поставлений ним підпис вважає, що документ має ряд істотних вад.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітАмерика
Теги: