RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У США перед вильотом затримали пілота, якого підозрюють в масовому вбивстві

У суботу, 11 травня, в США (місто Луісвілл, штат Кентуккі) заарештували колишнього військового льотчика, який працював пілотом пасажирського літака.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Генеральний прокурор Кентуккі Енді Бешир повідомив, що 51-річного Крістіна Мартіна підозрюють у потрійному вбивстві, скоєному в 2015 році, говориться в заяві, опублікованій на офіційному урядовому порталі штату.

Так, в 2015 році Мартін вбив трьох своїх сусідів. 59-річного Келвіна Філліпса знайшли застреленим в його будинку 18 листопада 2015 року. Тіла його 58-річної дружини Памели і їх 63-річного сусіда дансер знайшли спаленим у машині на кукурудзяному полі на околиці міста.

АВС зазначає, що вбивства сталися за кілька днів до військового трибуналу, на якому розглядалася справа про напад Мартіна на його пасинка. Згідно військовим протоколам, льотчик підійшов ззаду до хлопчика, здавив йому шию, підняв з землі і тримав в такому положенні, поки його тіло не обм'якло.

Колишнього військового офіцера засудили за напад на дитину і звільнили з військової служби "за поведінку, негідну офіцера".

Після цього він переїхав до Північної Кароліни і влаштувався пілотом в цивільну авіацію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше чоловік-садист жорстоко вбив 23-річну українку в США.