RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

У США зібралися на штурм секретної бази в пошуках інопланетян: з'явилося кумедне відео

Користувачі мережі в Сполучених Штатах організували штурм секретної бази ВПС США, щоб дізнатися, що насправді відбувається на засекреченому об'єкті.

Про це повідомляють в групі в Facebook Shitposting cuz im in shambles, де створили зустріч Storm Area 51, They Can not Stop All of Us (Штурмуємо Зону 51, всіх нас вони не зможуть зупинити).

Новина про таку "забаву" з'явилася в кінці червня. Станом на 20 липня понад 1,8 млн людей збираються "атакувати" цю територію Пентагону і ще близько 1,3 млн "цікавляться" цим.

"Зустрічаємося біля туристичного центру Зони 51 і координуємо прорив. Якщо будемо бігти в стилі "Наруто", переженемо їх кулі. Давайте глянемо на прибульців", - написали автори зустрічі.

Ідея про Area 51 (Зона 51) викликала успіх і багато людей підтримали її. Зону 51 популяризували в масовій культурі ще в 1990-х роках через серіал "Секретні матеріали". Проте, на їх офіційному сайті вже продається мерч з написами на кшталт "Я вижив в Зоні 51", "Я жесть як обожнюю прибульців", "Народився не на тій планеті", "#штурмуємозону51" та іншими.

Однак пізніше модератор групи написав уточнення для влади про те, що захід - "просто жарт", і він не збирається нести відповідальність, якщо комусь реально прийде в голову штурмувати територію.

Зона 51 - об'єкт на південному березі сухого солоного озера Грум-Лейк в штаті Невада, частина авіабази ВПС США Едвардс, повітряний простір над якою частково закритий для цивільної авіації. Через засекреченість в масовій культурі з'явилося безліч конспірологічних теорій, в тому числі та, що в цьому місці військові вивчають інопланетян, чиї кораблі нібито зазнали аварії на планеті, зокрема при Розуеллі в 1947 році.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії побудували казарми за периметром військової бази, які оформили як "піонерський табір".