RU  UA  EN

Середа, 5 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.65
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 червня

4 червня

Всі новини

"Його прокляті твіти" - сестра Трампа розпекла брата, не стримавши емоцій

Сестра президента США Дональда Трампа Меріенн Трамп Баррі, яка займала посаду федерального судді, у таємно записаному аудіо заявила, що у її брата немає "принципів" і "йому не можна довіряти".

Про це пише The Washington Post.

У розмові зі своєю племінницею Мері Л. Трамп Баррі розкритикувала політику Трампа щодо мігрантів з Мексики, через яку дітей розлучали з батьками, і назвала його безсердечною і безпринципною людиною.

"Якщо ти релігійна людина, ти б хотів би допомагати людям, а не займатися ось цим", - сказала жінка.

Також вона додала, що Трамп зовсім не читає доповідей американських служб і відомств.

"Його чортові твіти та брехня... Його постійна зміна позиції і погана підготовка... У нього немає принципів. Жодних", - заявила жінка.

За словами жінки, Дональду Трампу не можна довіряти.

"Його фальш і жорстокість. Дональд - жорстока людина", - охарактеризувала брата Меріенн і додала, що довіряти йому не можна.

Як пише The Washington Post, раніше Баррі уникала публічно говорити про президентство свого брата, перебуваючи на посаді федерального судді. Інколи вона публічно висловлювалася у риториці, далекій від жорсткої риторики брата.

Як повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп ретвітнув ймовірний аудіозапис розмови п'ятого президента України Петра Порошенка з кандидатом в президенти США від Демократичної партії Джо Байденом, який був опублікований раніше народним депутатом Андрієм Деркачем.