RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вибір зроблено: Дональд Трамп проголосував за президента США

Президент США Дональд Трамп, який напередодні провів останні публічні дебати зі своїм опонентом на виборах президента США Джо Байденом, вранці у суботу, 24 жовтня, віддав свій голос за майбутнього главу держави.

Про це повідомляє CBS News.

Трамп проголосував у Флориді перед тим, як відправитися на передвиборні мітинги в Північній Кароліні, Огайо і Вісконсині. Він сказав журналістам, що "голосував за хлопця на ім'я Трамп".

Як відомо, Дональд Трамп є кандидатом на виборах президента США-2020 від Республіканської партії. У 2016 році він переміг у Флориді.

Останні опитування ходу президентської кампанії 2020 року в США свідчать, що чинний президент Дональд Трамп і колишній віце-президент Джо Байден, кандидат на виборах від Демократичної партії), мають майже однаковий рівень підтримки виборців.

Аналітики вважають, що результат виборів буде залежати від рішення трьох штатів - Мічигану, Пенсільванії і Вісконсіну. Ці штати є традиційно "синіми", тобто, вони голосують за демократів, але в 2016 році Трампу вдалося забрати голоси вибірників з мінімальним відривом.

Про те, як пройшли фінальні дебати читайте в матеріалі "Апострофа" - Стриманий Трамп і безпечний поцілунок Байденом - чим запам'яталися останні дебати в США.