RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Трамп вперше виступив після поразки на виборах і зробив цікаву заяву

Президент США Дональд Трамп, на прес-конференції в саду Білого дому, вперше допустив, що результати виборів можуть скластися не на його користь та перемогти міг демократ Джо Байден.

Про це повідомляє ВВС.

"Нинішня адміністрація не піде на локдаун. Що б не сталося в майбутньому - хто знає, яка це буде адміністрація, я думаю, це покаже час. Але я можу вам сказати, що нинішня адміністрація не піде на локдаун", - сказав він про боротьбу з коронавірусом.

За словами оглядача ВВС Ентоні Зуркера, на цій прес-конференції журналісти вперше помітили, що Трамп починає сумніватися у своїй перемозі на виборах.

"У міру того, як йде час, а президентські позови проти перемоги Джо Байдена більшістю голосів вибірників або не розглядаються, або програють в суді, президентський термін Дональда Трампа невідворотно рухається до кінця", - вважає Зуркер.

Нагадаємо, що Трамп відмовляється визнати поразку на виборах і наполягає, що при підрахунку голосів були допущені грубі порушення, які спотворили результат. У той же час Трамп і його прихильники не надають будь-яких серйозних доказів того, що порушення дійсно мали місце.

Детальніше про підсумки виборів в США і їх вплив на стосунки з Україною читайте в матеріалі "Апострофа": Байден допоможе Україні не солдатами, у нього є дуже потужна "зброя" проти Путіна - Андрій Піонтковський