RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Водій мчав на швидкості 160 км на годину з розкритими подушками безпеки і потрапив в руки "копів"

25 лютого в США заарештували п'яного водія, який мчав на швидкості 160 км на годину з багатьма порушеннями ПДР.

Про це повідомляє ресурс Carsonnow.org.

Чоловіка помітили на дорозі в авто з відкритими подушками безпеки. Правоохоронці спробували його зупинити, але водій проігнорував їх. Тому поліцейські почали стеження за авто. Під час цього воно ледь не влетіло в стовп, але водій зміг вирулити і поїхати далі. Пізніше він зупинився біля кафе на території АЗС. Але і тоді водієві вдалося втекти. Зупинило його лише зіткнення з бетонною стіною.

Але на цьому історія не закінчилася: водій заблокувався в авто. Поліція не могла його побачити через розкриті подушки безпеки. Але у підсумку чоловік відкрив двері, але виходити відмовився і закурив в машині. Поліцейські витягли його з салону. Там виявили розлитий алкоголь і пляшки з-під нього, був і відповідний запах.

Як виявилося, за кермом перебував 28-річний американець в стані алкогольного сп'яніння. У нього була незв'язна мова, він ледве тримався на ногах. Чоловіка доставили у лікарню. Як так з'ясувалося, рівень алкоголю в його крові становив 0,404 бали.

Чоловіка заарештували через низку порушень. Під час їзди він не дотримувався смуг руху, його права були не дійсні, не було страховки. Також водій не пропустив автомобіль швидкої медичної допомоги.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві у четвер, 25 лютого, на вулиці Митрополита Василя Липківського, патрульні звернули увагу на пошкоджений автомобіль ЗАЗ, водій якого безуспішно намагався рушать з місця заднім ходом. Виявилося, що чоловік був дуже п'яний.