RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Трампа можуть конфіскувати знаменитий Trump Tower і маєток в Мар-а-Лаго: час спливає

У разі несплати Дональдом Трампом штрафу у розмірі 464 мільйонів доларів США у справі про шахрайство до 25 березня, суд може конфіскувати його майно, зокрема Tramp tower та Mar-a-Lago.

Про це пише BBC.

Читайте також: Орбан розповів, як Трамп планує "закінчити" війну в Україні

Адвокати Дональда Трампа просять суд Нью-Йорка призупинити штраф у розмірі 464 мільйони доларів США у цивільній справі про шахрайство, оскільки колишній президент опинився в нестабільній фінансовій ситуації, яка зрештою може призвести до конфіскації його найціннішого майна.

Його адвокати заявили, що, незважаючи на їхні «старанні зусилля», було «практично неможливо» знайти компанію, яка готова виступити гарантом повної суми, і попросили призупинити штраф.

Колегія суддів апеляційного суду вирішить до 25 березня, чи можна призупинити вирок у розмірі 464 мільйонів доларів, поки Трамп подає апеляцію.

Якщо Трампу не вдасться знайти спосіб сплатити штраф за шахрайство або отримати заставу до 25 березня, генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс може почати стягувати гонорар і забрати його активи.

Експерти кажуть, що це найгірший сценарій для Трампа, оскільки він може втратити деякі зі своїх найвідоміших активів. Суд може забрати будь-яку з його будівель - не тільки ті, що в Нью-Йорку, - включно з 58-поверховою вежею Трампа та його розгалуженим флоридським клубом Mar-a-Lago.

Нагадаємо, раніше Трампа визнали винним за ще однією справою.

  • Вас також може зацікавити:

Хочуть обговорити Україну? Трамп і Орбан погодились на зустріч в США

Трамп звертався до Маска по гроші: спливли подробиці

Трамп проти Байдена: чи зможе третя сила вплинути на американські вибори