RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Поп-зірка знайдено мертвою після гучного секс-скандалу

У Сеулі знайшли мертвою популярну корейську співачку, 26-річну зірку жанру К-рор Суллі, правоохоронці основною версією слідства називають самогубство.

Про це повідомляє BBC.

У дівчини було понад 6 мільйонів підписників в Instagram, раніше вона співала в складі групи f(x), а потім вирішила зосередитися на акторській кар'єрі.

Слід зазначити, що за повідомленнями місцевої преси, Суллі серед інших зірок К-рор сцени відрізнялася "вільним духом" і на відміну від інших, не дозволяла ретельно контролювати зміни в своїй зовнішності. У зв'язку з цим їй доводилося часто стикатися з критикою більш консервативної частини аудиторії. Кілька разів вона публікувала в своєму акаунті фото без білизни, просуваючи тим самим концепцію прийняття свого тіла, що шокувало окремих корейських користувачів. Останній скандал, пов'язаний з негативною реакцією аудиторії на те, що Суллі провела трансляцію в майці без бюстгальтера, ймовірно, її морально надломив.

"Вона була одним з кумирів, які вирішили жити так, як їй хотілося, і це не завжди влаштовувало широку публіку", - повідомили в ефірі однієї з корейських радіостанцій.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Канаді знайшли мертвим легендарного хокеїста. Його виявила дружина в підвалі його будинку, поруч з ним знайшли гільзу і пістолет.