RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Як в Індії масово спалюють тіла жертв COVID-19: моторошні відео кремації

В Індії зростає кількість нових випадків коронавірусної інфекції, за останню добу в країні заразилося понад 379,2 тисяч осіб. Через величезну кількість померлих крематорії не справляються зі спаленням тіл, похоронні вогнища з'являються прямо на вулицях.

Про катастрофічні наслідки пандемії свідчить відео, опубліковане на відеохостингу YouTube.

Як повідомляє ВВС, в країні новий рекорд кількості нових хворих - за добу заразилося майже 380 тисяч осіб. Це величезна цифра навіть для країни з населенням в 1,3 млрд.

У четвер, 29 квітня, в 11 регіонах штату Джамму і Кашмір, де було зафіксовано понад 3 тисячі нових випадків зараження (удвічі більше, ніж 10 днів тому) введено комендантську годину.

За прогнозом вчених університету Вашингтона, пік поширення коронавірусної інфекції в Індії буде пройдено не раніше середини травня.

Через збільшення смертності крематорії в країні не справляються зі спаленням тіл. Скорботні родичі годинами чекають черги, щоб попрощатися з покійними. Люди змушені влаштовувати похоронні вогнища прямо на вулицях.


Як повідомляв "Апостроф", індійський штам коронавірусу, про виявлення якого стало відомо в кінці березня 2021 року, продовжує "подорожувати" країнами.