RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Індії помер пацієнт з COVID-19 - підхопив "чорний", "білий" і "жовтий" грибок

В Індії, в Газіабаді 29 травня помер чоловік з коронавірусною інфекцією і, більш того, з діагностованими чорними, білими і жовтими грибковими інфекціями, які йому діагностували лікарі незадовго до його смерті.

Про це повідомив його лікар Б.П. Тьягі, ЛОР-фахівець в лікарні Харш в районі Радж Нагар, в суботу, 29 травня, індійському інформаційному агентству Press Trust of India, пише Yahoo News.

Померлому пацієнту було 59 років.

"Кунвар Сінгх перебував на лікуванні, але помер через токсемію (зараження крові токсинами) о 19:30 в п'ятницю", - сказав доктор.

Лікар додав, що чоловік був адвокатом з міста Санджай Нагар і нещодавно звернувся до нього з підозрами на Covid-19.

За його словами, грибок трьох кольорів був виявлений під час ендоскопії 24 травня. У той же час, в цій же лікарні лікують однолітку померлого - чоловіка з Мураднагара, у якого також була виявлена інфекція жовтого грибка.

"Поруч з його мозком був виявлений грибок Раджеша Кумара, жителя Мураднагара. Йому видалили половину щелепи", - сказав він.

За словами доктора, у Кумара теж токсемия, але рівень інфекції нижче, ніж у померлого Сінгха. Крім того, пацієнт приймає протигрибкові препарати.

Нагадаємо, літак Air India, який прямував з Нью-Делі (Індія) в Ньюарк (США), довелося екстрено посадити, адже в салон проник кажан, який носячися ним, лякав пасажирів.