RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Безперспективний і жалюгідний: у Росії розповіли, як Путін жорстко капітулював перед Макроном

Зустріч президентів Франції та Росії продемонструвала, яким "жалюгідним, безперспективним, архаїчним і анахронічним у своїй комінтернівсько-радянській риториці епохи пакту Молотов-Ріббентроп" є Володимир Путін порівняно з Еммануелем Макроном.

Про це заявив російський історик Андрій Зубів, передає "Обозреватель".

"Російські громадяни, спостерігаючи за спільним виступом двох президентів у Версалі, бачили, наскільки ми відстали від світу за ці останні нещасливі роки", - підкреслив він.

Як каже історик, зараз перед світом стоять завдання глобального рівня, такі як злидні країн Третього світу, породжені цим міграція і тероризм, всесвітнє потепління і перехід на нові джерела енергії. Дані завдання, зазначає Зубів, готові вирішувати лідери ЄС та "Великої сімки".

"А в іншої кафедри - Путін з його хакерськими вторгненнями в чужі вибори, з його безпробудної постійною брехнею, крадіжками його найближчих соратників, а, можливо, і його власним, з його невмінням і небажанням вирішити проблему Криму. Донбасу, Сирії на користь народів цих земель і у відповідності з духом міжнародного права, з його виправданням Асада, який травить газами своїх громадян, так і приховуванням своїх власних громадян, які збили літак МН-17", - сказав Зубов.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилася кумедна карикатура на зустріч Путіна і Макрона.