RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Не тільки "любителі соборів": у справі про отруєння Скрипалів з'явилися нові підозрювані

Крім росіян Олександра Петрова і Руслана Боширова, підозрюваних в причетності до отруєння Сергія і Юлії Скрипаль, британські спецслужби розшукують і інших осіб, які допомагали здійснити хіматаку в Солсбері.

Про це пише Mirror з посиланням на джерело в уряді.

За даними видання, Петров і Боширов зустрілися зі ще двома підозрюваними після заселення в лондонський готель.

"Вважається, що вони могли зустрітися з куратором, який працював у посольстві, а четвертий, лікар (його слідство називає "доктор Новічок"), можливо, контролював все це, щоб переконатися, що вони не провалять операцію, отруївши себе", - сказало джерело в уряді Британії.

За даними видання, загалом у справі про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії у британському Солсбері фігурують шестеро підозрюваних.

Деякі з них нібито мали стежити за Скрипалем, поки вже відомі Петров і Боширов наносили "Новічок" на дверну ручку його будинку.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", постояльці двозіркового готелю City Stay в Іст-Лондоні розповіли, що чули запах канабісу та звуки сексу з кімнати, де проживали росіяни Олександр Петров і Роман Боширов, підозрювані в отруєнні Скрипалів.