RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Саакашвілі сплив в історії з затриманням українців в Грузії

За неперевіреною інформацією екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі нібито безпосередньо пов'язаний з недавнім затриманням українців в Грузії.

Про це повідомляється в Telegram-каналі IrritableOrc.

"Першого листопада Міхеїл Саакашвілі приїхав до Польщі на базу підготовки ESA. Це по-нашому European Security Academy. База підготовки для приватних армій. На базі ESA Саакашвілі зустрівся з Семеном Семенченком (народний депутат від партії "Самопоміч", - прим. ред.), і попросив у нього бійців для використання в Грузії в кінці листопада - на початку грудня. Озвучено було: для охорони окремих товаришів і об'єктів нерухомості", - йдеться в повідомленні.

Після цього, нібито, 30 листопада Семенченко відправив кілька груп бійців (~ 40 чоловік) в Грузію. При цьому, частину з них депортували звідти майже відразу.

"2 грудня в посольство України в Грузії надійшов дзвінок: було повідомлено про зникнення українських громадян, той, що дзвонив просив консульського сприяння. Той, хто дзвонив представився помічником Семенченка і агентом НАБУ (LOL WAT ...). Консул зв'язався з Семенченком, який підтвердив своє перебування в Тбілісі, і що його "помічники" зникли", - повідомляється в Telegram-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стали відомі імена всіх українців, затриманих в Грузії.