RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Греції свиня "атакувала" журналіста під час прямого ефіру: веселе відео

У Греції свиня зірвала тележурналісту пряме включення з місця стихійного лиха

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

Ведучі шоу "Доброго ранку, Греція" на грецькому телеканалі ANT1 намагалися запустити репортаж про масштабну повінь в місті Кінета (Аттика), але кореспондент не з'являвся в ефірі.

Через мить журналіст все ж увірвався в ефір - він тікав від великої свині, яка, мабуть, втекла з сусідньої ферми і атакувала його просто під час включення.

Повідомляється, що репортер кілька разів спробував проігнорувати свиню і почати ефір, але в кінці кінців це виявилося неможливим. Тварина постійно атакувала його і навіть кусала, змушуючи вибачатися перед глядачами за незручну сцену.

"Георге, ти мене чуєш? У нас тут є проблема: свиня, яка переслідує нас з цього ранку", - звернувся журналіст до ведучого шоу.

Ведучі популярного ранкового телевізійного шоу намагалися залишатися серйозними, оскільки говорили про велику шкоду, завдану негодою. Але все-таки не стримались від сміху.

Повідомляється, що пряме включення з Кінети не відбулося, оскільки стало очевидно, що свиня не дасть його провести.

Нагадаємо, у вересні прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель застосувала борцівський прийом проти журналіста Сергія Андрушка.