RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Італія готується до відпочинку на пляжах і в ресторанах: креативники вже все придумали, фото

В Італії коронавірус все ще щодня забирає сотні життів, але життєлюбні італійці вже будують плани на літні канікули.

Понад 150 тисяч померлих: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Про це повідомляє La Repubblica.

Заступник міністра туризму Лоренца Бонакорсі повідомив, що посилено працює над підготовкою до пляжного сезону. Іноземців в Італію цього літа ще не пустять, але своїм громадянам, втомленим від карантину, відпустку обіцяють влаштувати.

Підприємці вже шукають рішення по дистанціюванню відпочиваючих на пляжі в умовах коронавірусу. Компанія з виготовлення пластикових виробів з міста Модена в провінції Емілія-Романья Nuova Neon Group має намір почати виробництво спеціальних блоків з плексігласових плит висотою в два метри і алюмінієвих профілів. У відсіку площею 4,5 на 4,5 метра помістяться два шезлонга і "грибок" від сонця.

За словами директора компанії Клаудіо Феррарі фірма розробила подібні конструкції і для ресторанів, де плексиглас відокремить відвідувачів один від одного і від інших столиків. За його словами, вже надійшли замовлення від власників пляжів і ресторанів.

"Можна почати обережно планувати наші відпустки у моря. Влітку ще не буде вакцини, але треба думати, що епідемія вже буде під контролем", - обнадіює заступник міністра туризму.

Як повідомляв "Апостроф", в Facebook набирає неймовірну популярність ролик, на якому близько десяти італійців організували собі святковий вечір з шампанським, при цьому жоден з них не залишав межі свого будинку.