RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

В Європі затримали українця-"мільйонера" - сумки з євро знайшли в машині: фото

У Нідерландах поліція затримала українця, який перевозив у своєму автомобілі майже 3 мільйони євро готівкою. Детективи вистежили українця через інформацію від служби обміну повідомлень Sky ЄСС.

Про це пише видання NOS в понеділок, 29 березня.

Українець перевозив у багажнику свого авто гроші в трьох сумках, поліцейські виявили у них майже 3 мільйони євро. Тепер голандські правоохоронці будуть розслідувати походження грошей українця.

"Поліція затримала чоловіка з України в Ландграафі, виявивши в його машині майже 3 мільйони євро готівки", - повідомляє видання.

45-річного українця затримали на початку березня, але поліція оприлюднила цю інформацію тільки тепер. Точна сума виявлених у нього коштів становить 2 947 750 євро.

Повідомляється, що детективи вистежили українця через інформацію від служби обміну повідомлень Sky ЄСС. Це зашифрована служба обміну повідомленнями, яка працює лише на деяких смартфонах. На телефонах для надсилання повідомлень використовується окрема програма Sky ECC. Користувачі не можуть знайти один одного за номером телефону, а лише за допомогою шестизначного коду.

На даний момент українця звільнили, справу про затримання чоловіка веде його адвокат. Поліція продовжує розслідування походження грошей.

Як повідомляв "Апостроф", 26 березня поліцейські в Києві затримали викрадачів юнака, якого вони силою утримували в орендованій квартирі, вимагаючи від батьків за його повернення живим 1 мільйон доларів.