RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Естонії "окривавлені" жінки з мішками на голові провели акцію біля посольства РФ: фото

У Таллінні проходить акція протесту проти російської агресії в Україні. Близько 20 жінок біля будівлі посольства РФ намагаються привернути увагу до насильства російських військовослужбовців щодо українських жінок та дітей.

Про це повідомляє err.ee

На голови протестувальниць одягнено чорні мішки. На жінках немає спідниць або штанів, а білизна та голі ноги вимазані фарбою, що нагадує кров.

За словами організаторів демонстрації, вони хотіли донести до прихильників путінського режиму, як в Естонії, так і у РФ, що російські солдати гвалтують і вбивають безневинних жінок і дітей в Україні.

"Люди, які підтримують цю війну, тим самим підтримують військові злочини, кричущі звірства і самі є учасниками цих актів", - заявили протестувальниці.

Раніше мітинги відбулися перед посольствами Німеччини та Угорщини. Їх учасники хотіли спонукати ці держави вжити жорсткіших заходів проти країни-агресора.

Як повідомляв “Апостроф”, на Кіпрі активісти організували автопробіг на підтримку Росії під гаслами "Зупинимо неонацизм разом із Росією". Кіпріоти плювали в обличчя учасникам акції та спалили російський прапор.