RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Італії автобус з українцями потрапив у серйозну аварію: відео і всі деталі

У північній частині Італії сталася масштабна ДТП, у якій постраждали громадяни України.

Про це повідомляє місцеве видання ANSA.

Масштабна аварія сталася напередодні увечері, 25 серпня. За даними журналістів, автобус із громадянами України допустив зіткнення з вантажівкою, внаслідок чого є постраждалі серед українців.

Читайте також: В авто було 12 людей з однієї сім’ї: з’явилися подробиці про страшну ДТП на Вінниччині

Журналісти зазначають, що автобус врізався в польський рефрижератор із фруктами та овочами поблизу містечка Латізана, що на схід від Венеції. У салоні транспортного засобу перебували українські туристи, які поверталися додому.

"Автобус, який врізався в польський рефрижератор із фруктами та овочами, був переповнений українськими туристами, які поверталися до країни. На борту також було багато дітей", - йдеться у публікації видання.

Внаслідок ДТП постраждали понад 10 осіб - чотири людини у важкому стані, ще десятеро отримали травми, які життю не загрожують. На момент аварії у салоні автобуса також перебували неповнолітні громадяни.

Після зіткнення близько 30 пасажирів відчували біль, але медичну допомогу надали лише половині громадян. Водій та частина туристів були заблоковані в покрученому автобусі, тому рятувальникам довелося застосувати спеціальне обладання, аби дістати їх з понівеченого салону.

Представник МЗС Олег Ніколенко у коментарі виданню "Європейська правда" підтвердив інформацію про ДТП з українцями в Італії. З його слів, установа через генеральне консульство в Мілані допомагає співвітчизникам, які потрапили в аварію.

4 українців госпіталізували у важкому стані до медичних закладів міст Удіне й Трієст. Найближчим часом нададуть інший транспорт, аби громадяни мали змогу повернутися додому.

Раніше ми розповідали, що в ДТП на Вінниччині загинули 12 людей.

Вас може зацікавити:

Нардеп від "Слуги народу" потрапив в ДТП: фото і всі подробиці

На Вінниччині в аварії загинули 9 людей, серед жертв - діти: фото і перші подробиці

В Дніпрі мотоцикліста викинуло на зустрічну смугу під колеса авто: відео моменту жахливої ДТП