RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Причетна розвідка РФ: з'явилось фото тіла російського льотчика, вбитого в Іспанії

З'явилося фото, на якому, як стверджується, зображене тіло пілота Максима Кузьмінова відразу після вбивства, до якого, за інформацією іспанських спецслужб, "причетна рука Москви".

Про це пише один з російських Telegram-каналів.

Читайте також:Переїхали тіло машиною: нові подробиці вбивства в Іспанії льотчика, який перегнав Мі-8 з РФ до України

"З'явилося фото, на якому, як стверджується, зображено тіло пілота Максима Кузьмінова відразу після вбивства. Крім версії про те, що Кузьмінова вбили агенти російських спецслужб, розглядається версія, що пілот міг стати жертвою кілерів братської ОЗУ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двоє з них зразу після злочину залишили Іспанію.

"Братська ОЗУ підпорядковується одному з небагатьох недоторканних в РФ "злодіїв у законі" Володимиру Тюріну (Тюрік), який, як вважається, був організатором вбивства в Києві ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Втім, ситуації це сильно не змінює, Тюрін теж отримує вказівки від російських спецслужб, зокрема у випадку з Вороненковим, тому й недоторканий. Іспанія вже заявила, що дасть "рішучу відповідь" Москві на це вбивство", - пишуть в пабліку.

За інформацією місцевих ЗМІ, іспанські спецслужби вважають, що за вбивством російського пілота Максима Кузьмінова стоїть "довга рука Кремля". І, якщо причетність російської влади до смерті пілота підтвердиться, іспанська влада "дасть рішучу відповідь".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Максим Кузьмінов був льотчиком-штурмовиком окремого гелікоптерного полку Східного військового округу РФ.

  • Вас також може зацікавити:

В Іспанії загинув пілот Максим Кузьмінов: заява ГУР і всі деталі

ГУР готувало операцію 6 місяців: фото і нові подробиці про російський вертоліт МІ-8

Відновити швидко не вдасться: авіаексперт оцінив масштаби втрат серед російських пілотів