RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Злочинця затримали: нові деталі вбивства двох українців у Німеччині

Росіянина, який вбив двох українців перед торговим центром у Мурнау, Верхня Баварія, ув'язнили.

Про це повідомляє Br.de.

Читайте також: Ревнощі переросли у бійку: на Житомирщині вчитель вбив свого учня

"Слідчий суддя видав ордер на арешт, коли чоловік постав перед ним на запит прокуратури Мюнхена II. 57-річного росіянина звинувачують в подвійному вбивстві. Відразу після винесення рішення обвинуваченого було доставлено до виправної установи. Поліція наразі не може надати будь-якої інформації про обставини злочину чи мотиви", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент прибуття рятувальників один постраждалий, 36-річний чоловік, вже помер. Іншого потерпілого, 23-річного чоловіка, було реанімовано на місці та доставлено до клініки, але там він помер від серйозних травм. Злочинець спочатку втік. У ході негайно розпочатого розшуку 57-річного підозрюваного було затримано у своїй квартирі неподалік місця злочину.

За даними поліції, підозрюваний - громадянин Росії. Двоє загиблих - українці, які мешкали в районі Гарміш-Партенкірхен. За даними поліції, досі неясно, чи знали троє чоловіків один одного і чи виникла суперечка у зв'язку з агресивною війною Росії проти України.

"Розслідування триває, але нам ще потрібен час", - сказав представник поліції.

Наступного дня після злочину міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Херрманн розповів, що є свідчення свідків, що трьох фігурантів злочину вже бачили разом раніше.

ознаки того, що всі причетні були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Це все необхідно уточнити. На цей час в нас немає переконливих доказів того, що це, так би мовити, відображення спору між Росією та Україною" , - сказав Херрман.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 14-річна дівчинка зарубала сокирою вітчима в Києві.

  • Вас також може зацікавити:

На Київщині батько вбив двомісячну доньку, бо вона плакала. Фото

На Черкащині вбили 17-річного хлопця, який пішов гуляти з друзями: тіло засипали землею

Трагедія у фунікулері Києва: знайома загиблого розповіла нові подробиці конфлікту