RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

В Німеччині напали з ножем на 15-річного підлітка з України

В Німеччині на 15-річного українця напали та завдали ножових поранень – інцидент трапився у місті Дортмунд, хлопцеві надали медичну допомогу, наразі він перебуває у лікарні.

Про це повідомила поліція міста Дортмунд.

Читайте також: Злочинця затримали: нові деталі вбивства двох українців у Німеччині

В повідомленні зауважили, що інцидент трапився 19 травня 2024 року близько 20:50. Між двома групами підлітків у дортмундському районі Нордштадт спалахнула суперечка, яка загострилася до того, що 15-річного підлітка побили та вдарили гострим предметом по верхній частині тіла.

"15-річний підліток отримав ножове поранення, яке спочатку не загрожувало його життю. Наразі він перебуває в лікарні, але його життю вже нічого не загрожує", – зауважують представники поліції міста Дортмунд.

Видання Bild розкриває також декілька нових подробиць цього інциденту. Відомо 15-річний хлопець прогулювався ввечері з двома друзями, а вже близько 21:00 вони розговорилися з двома дівчатами. Іншій групі молоді це не сподобалося, тому вони полізли у бійку. Раптом один з юнаків витягнув ніж та завдав ударів українцю – спочатку довгий поріз на шиї, а потім у верхню частину тулуба.

Видання вказує, що молоді вдалося втекти з місця інциденту, тому тяжко поранений українець мав самостійно повзти кілометр Дортмундом, перш ніж втратив свідомість.

"Лікар швидкої допомоги, який поспішив на місце події, боровся за життя неповнолітнього на вулиці. Швидка допомога доставила важкопораненого до клініки", – йдеться у повідомленні.

Прокурор Марібель Андерссон вказала: "Ми припускаємо, що це була спроба вбивства з необережності". За даними поліції, стан українського хлопця зараз стабільний.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Польщі на фермі вбили українця.

  • Вас також може зацікавити:

У Німеччині вбили двох українців, у злочині підозрюють росіянина. Фото

Фанатик "руского міра": що відомо про злочинця, який вбив українців у Німеччині

У вбивстві українки у Німеччині підозрюють російську пару