RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Випав чи "допомогли"? У Польщі сталась трагедія з українцем

В польському місті Каліш повідомили про трагічну загибель 41-річного українця – зауважують, що він випав з 4 поверху будинку, хоч поліції вдалося затримати двох чоловіків, яких таки підозрюють у причетності до вбивства.

Про це повідомляє видання Super Express.

Читайте також: В Німеччині напали з ножем на 15-річного підлітка з України

Зауважується, що трагічний випадок трапився в середу, 22 травня, після 20:00 в місті Каліш. Там, за повідомленнями місцевої прокуратури, загинув 41-річний громадянин України – повідомляється, що чоловік випав з четвертого поверху одного з багатоквартирних будинків на вулиці Адама Асника.

Видання наголошує, що після надходження повідомлення про інцидент на місце прибули медики-рятувальники – намагалися реанімувати українця:

"До служби порятунку надійшло повідомлення про те, що з вікна четвертого поверху випав чоловік. Прибулі на місце події медики-рятувальники намагалися реанімувати постраждалого, але безуспішно - життя 41-річного громадянина України врятувати не вдалося".

Пізніше надійшла інформація від речника Окружної прокуратури, що затримати вдалося двох чоловіків віком 37 і 45 років – їх підозрюють у причетності до вбивства українця. Ось як коментує це речник Окружної прокуратури:

"Про інцидент було повідомлено в прокуратуру, яка розпочала розслідування. У справі було затримано двох чоловіків віком 37 і 45 років".

Деталі цього трагічного інциденту з'ясовуються.

Раніше ми повідомляли, що у Польщі на фермі вбили українця.

  • Вас також може зацікавити:

В Китаї жінка увірвалася з ножем до школи: є загиблі і поранені. Фото

У Варшаві таксист напав на українку: забрав всю готівку і погрожував вбити

На кордоні Польщі і України помітили нетипових "порушників", відео