RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

Автобус з 57 українцями потрапив в ДТП в Румунії, серед постраждалих діти. Фото

В неділю, 16 червня, в Румунії трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та рейсового автобуса, що перевозив українців – 15 людей, з яких 13 дітей, дістали поранення, чотирьох осіб госпіталізували.

Повідомлення про це передає румунське видання "News".

Читайте також: У вбивстві 9-річної дівчинки з України в Німеччині запідозрили двох чоловіків. Фото

Зауважується, що рейсовий автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, що рухалася в бік муніципалітету Констанца – ввечері в неділю, 16 червня, о 03:28 було активовано "Червоний план втручання", що дозволяє оперативніше реагувати на великі аварії.

Відповідно до оновлених даних, представники поліції муніципалітету Констанца зауважили: транспортні засоби, які потрапили до дорожньо-транспортної пригоди, рухалися в одному напрямку, в бік Констанци. О 05:45 “Червоний план втручання" скасували.

Загальна кількість постраждалих українців сягнула 57 осіб, серед них зокрема 42 неповнолітніх. 15 людей, а саме 13 дітей та 2 дорослих, отримали поранення. Чотирьох людей – двох дітей та двох дорослих – госпіталізували до лікарні.

Представники IPJ Constanta зауважили:

"Водії були протестовані на алкотестері та за допомогою наданого алкотестера, з метою виявлення ознак можливої наявності психоактивних речовин, результати виявилися негативними".

Румунське видання також згадало про те, що 49 осіб які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду, були доставлені до міста Неводарі у повіті Констанца, щоб пізніше їх забрав інший автобус. Рятувальники повідомляли:

"Десять дорослих і 39 дітей були забрані мікроавтобусами і доставлені в спортзал в Неводарі, звідки їх забере інший автобус".

Раніше ми також повідомляли про катастрофу з потягом у Чехії, який прямував в Україну.

  • Вас також може зацікавити:

Під Одесою п'яні "гонщики" потрапили у ДТП: 2 з 5 загинули. Фото

Під Києвом на Бориспільській трасі перекинулась фура із зерном. Відео

Авто зупинилося на відбійнику: в Києві сталася серйозна ДТП. Фото