RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Главу" Криму зловили на незвичайній скарзі Путіну: опубліковано фото

Самопроголошеного "главу" окупованого Криму Сергія Аксьонова спіймали на жалібному листі президенту РФ Володимиру Путіну з проханням не скорочувати фінансування анексованого півострова через зростання невдоволення і "падіння оптимізму" кримчан".

Листа Аксьонова до Путіна опубліковано українськими хакерами на сайті Cyberhunta.

"Ми вважаємо, що навіть з урахуванням усіх складностей щодо формування федерального бюджету нашій молодій російській республіці не можна скорочувати фінансову підтримку. Не можна підривати віру в материнську турботу Росії про російських жителів Криму", – заявляє Аксьонов.

"Скорочення бюджетного фінансування вже робить свій негативний вплив на якість життя в Криму при всіх інших наведених умов. Ми повністю впевнені в тому, що зможемо утримати ситуацію під контролем. Але в той же час нас турбує зростання невдоволення і падіння оптимізму у російських громадян Криму. За найоптимістичнішими оцінками, кількість розчарованих жителів півострова на даний момент складає не менш 34% і спостерігається тенденція до їх збільшення", – скаржиться Аксьонов.

"Практичний прояв турботи щодо російського населення Криму допоможе нам подолати зростаючу зневіру, невпевненість і страх, які поширюються серед російських громадян республіки Крим. Це посилює вплив у жителів Криму порівняльне мислення між українським минулим і справжнім російським, що може спричинити за собою негативний розвиток подій", - пише самопроголошений голова Криму.

Як повідомляв "Апостроф", влада Росії звинуватила ватажків анексованого Криму в зриві так званої федеральної цільової програми розвитку півострова і доручила надолужити згаяне.