RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Міністр Путіна привів у злісний захват путінців ідеєю по Дніпропетровську

Вимога міністра транспорту Росії Максима Соколова до України сплатити внесення змін у міжнародні коди після перейменування міста Дніпропетровська в Дніпро спровокувала хвилю злісних коментарів від путінців у мережі.

Новина з заявою Соколова, опублікована Lenta.ru, менш ніж за три години набрала близько 500 коментарів, більшість з яких несли в собі негативний по відношенню до України відтінок.

"Звичайна практика,хохли як завжди в за*ниці", "Щирые каклы не платять за рахунками, вони накладають мораторій..", "Хохли? Заплатять? Муахахаха !", "В Україні треба ліквідувати всі міністерства і створити одне - Міністерство жебрацтва,тоді може бути, коли-небудь,що-небудь і скільки-небудь заплатять", "Європа заплатить, як завжди", - пишуть злісні коментарі путінці.

Як повідомляв "Апостроф", колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, журналіст Бачо Корчілава жорстко відповів росіянам, які обурюються з приводу перейменування Дніпропетровська.

Про іншу реакції на перейменування Дніпропетровська читайте в матеріалі "Апострофа": Це Дніпро, дєтка, - в соцмережах радіють новому назвою міста.