RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мережі потішила розповідь про проукраїнськi листівки з лезами в Москві

Користувачів соціальних мереж потішила інформація про те, що співробітники поліції та спецслужб у Москві встановлюють осіб-невідомих зловмисників, які можуть бути причетні до розклеювання проукраїнських оголошень з лезами в російській столиці.

Про листівки з лезами повідомив Life.

"Невідомі розвішують листки паперу, розфарбовані в кольори державного прапора України. Тих з москвичів, хто з тих чи інших причин раптом захоче зірвати оголошення, чекає неприємний сюрприз: на задній стороні листівки закріплені бритвені леза", — повідомило видання.

"На цей момент відомо, що такі випадки були зафіксовані в південно-західному окрузі Москви, а конкретно в двох районах — Чертаново і Ясенєва", — додали журналісти.

"Ой, ржу! ГавНьюс пише: Три людини постраждали, коли зривали проукраїнські листівки з лезами в Москві", — сміються над новиною в Twitter Кримський бандерiвець.

"А леза зі Снідом", "Так нех зривати, хай собі висять", "Шкода, не динаміт", "І так сильно зривали, що самі собі перерізали горло", "Ці вигадки дають уявлення про їхню садистську натуру", "У ковбасі ще лез немає?", "Хитро придумано", "Щось із фантазією зовсім погано стало", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня українська аеророзвідка фонду "Сестри Перемоги" за допомогою безпілотних літальних апаратів скинула в небі над окупованим бойовиками Донецьком більше трьох тисяч листівок.