RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Соцмережі висміяли скандал навколо моста імені Кадирова в Петербурзі

Користувачів соціальних мереж потішив скандал навколо ініціативи назвати один з мостів Санкт-Петербурга на честь покійного лідера Чечні Ахмата Кадирова, батька нинішнього лідера Рамзана.

"Пропонуємо на мості не зупинятися. Московський метрополітен імені Кадирова. Авіаносець "Ахмат Кадиров". МДУ ім. Кадирова", - іронізує користувач Twitter під ніком Мид Роисси.

"Завтра петербуржці вибачаться перед Кадировим і спалять своє місто", - пише користувач під ніком CatMoriz.

"Міст в Санкт-Петербурзі можуть назвати на честь Ахмата Кадирова. Ось за ці заслуги, не забувайте!", - пише користувач під ніком Загниваючий Захід, запостивши відео, на якому Кадиров закликає в 90-х роках вбивати росіян.

Нагадаємо, напередодні члени топонімічної комісії Санкт-Петербурга ухвалили рішення про присвоєння імені Ахмата Кадирова новому мосту, розташованому на південному заході міста, в кінці проспекту Героїв.

Як повідомляв "Апостроф", глава Чечні Рамзан Кадиров потішив мережі заявою про те, що місцевий житель Рамазан Джалалдинов, який деякий час тому опублікував звернення на ім'я Кадирова з скаргою на умови життя, сам спалив свій будинок.