RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Крутіше ніж Чечня: Горiшнi Плавні викликали дискусію серед адептів Путіна

Росіяни, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна. відреагували на слова президента України Петра Порошенка про перейменування міста Комсомольськ в Горiшнi Плавні, здійснене у рамках декомунізації, і на відповідь українському лідерові від жителів цього населеного пункту.

Новину обговорюють відвідувачі популярного в РФ інформаційного ресурсу Lenta.ru.

"Горішні плавні. Убийте того, хто придумав таку назву", "Селюки, ми вже втомилися сміятись. Останавитесь", "Чечня - це круто?", "все краще, ніж ваші плавні або плавки або як їх там", "Горілі плавки", "Горілі плавки Бандери? Не?", "Горiшнi плавні" в перекладі — "Верхній Очерет". Добре хоч Дніпропетровськ не так перейменували", "Я пропоную перейменувати Львів у Селюкiно. Ну не Лемберг ж його перейменовувати", "Петя гад сміється, а тут всЕ серйозно. Більше плавень хороших і різних", "гірчичні Плавки", — насміхаються росіяни над перейменованим Комсомольському.

Нагадаємо, 1 червня Верховна Рада залишила в силі рішення про перейменування низки українських міст, в тому числі Дніпропетровська у Дніпро і Комсомольська в Горiшнi Плавні.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували нібито відкритий лист жителів міста до Порошенка, який несхвально відгукнувся про перейменування міста Комсомольськ в Горiшнi Плавні, здійснене у рамках декомунізації.

Раніше один з ідеологів декомунізації в Україні, директор Інституту пам'яті Володимир В'ятрович дорікнув президента України Петра Порошенка за його слова про перейменування міста Комсомольськ в Горiшнi Плавні.