RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мат Савченко в Раді викликав істерику в путінців

У росіян, якi підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, викликали бурю емоцій матюки української льотчиці та народного депутата Надії Савченко на адресу депутатів Верховної Ради.

Новину активно обговорюють на популярному російському новинному ресурсі Lenta.ru.

За кілька годин ця новина зібрала там більше 500 коментарів. Путінців порадували слова Савченко, багато з них навіть радісно називають її "агентом Путіна".

"Пали, Надя! Так їх, бандерiв! Всю Раду в повному складі в окопи! Йулю — санітаркою на передову!", "Позивний Хавченко — агент Путіна і вона готує переворот в Україні.... Многоходовочка, однак", "Троянський кінь, однак", "Я був проти звільнення Савченко. Але дивлячись, у що це вилилося, тепер я тільки за", "Мало того, що ми своїх хлопців визволили, але й таку свиню хохлядям підклали, в прямому сенсі цього слова", "Коли Надя вже Петю х**лом назве?", "Ось це по-руськи! Точно агент Путіна", "Агент кремля продовжує палити!", "Хтось ще сумнівається в тому, що не дарма Путін відправив її на батьківщину?", "Наді залишилося заявити, що вона проти знесення кіосків з бухлом, і все, весь електорат її!", "Савченко — загіпнотизований в катівнях НКВС агент Берії, якого направили в Україну з метою дестабілізації роботи Ради. З перевірених джерел", "Засланий козачок", "Гімн вона буде добре співати: "Ще не вмерла плять Україна на куй, ні пистець пля не воля", "Зауважте, нальотчиця матюкається російським матом — ось же падла", — коментують новину пропутинськи налаштовані росіяни.

Нагадаємо, сьогодні під час інтерв'ю журналістам народний депутат Надія Савченко обматюкала депутатів Верховної Ради за те, що ті "обманюють народ".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко розповіла на відео, що її неприємно здивувало по дорозі на роботу до Верховної Ради.

Також Савченко різко висловилася про президента РФ Володимира Путіна, назвавши його "негарною людиною і зовні, і внутрішньо", та охарактеризувала російського президента нецензурним словом.