RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Терорист Стрєлков замахнувся на місце Путіна в Кремлі

Один з колишніх ватажків так званої ДНР Ігор Стрєлков (Гиркин) розповів про свої плани прийти до влади в Росії.

Про це Стрєлков повідав в інтерв'ю виданню Znak.

"Ми не будемо боротися за владу мирним шляхом і взагалі боротися за владу зараз", — заявив він.

"Ми і раніше говорили, що нинішній режим приречений, він зжере сам себе. На наших очах відбувається саморуйнування режиму, який не бажає змінюватися. Він розпадається і на рівні економіки, і політики, і навіть владнiй вертикалі, тому що вона розколюється. Наше завдання — не скидати цей режим, хоча б тому, що ми бачимо на прикладі України, до чого призводить повалення. Наша задача — коли режим почне руйнуватися, мати ту силу, яка зможе зберегти країну. Ми націлені не на протистояння з нинішнім режимом, а на порятунок країни від катастрофи та вибудовування нового політичного майбутнього", — стверджує бойовик.

Мета Стрєлкова — в ситуації кризи взяти владу.

"Іншого варіанту для приходу до влади зараз просто не існує. Будь-яка людина, який живе в нашій країні і не є патологічним лицеміром або членом партії "Єдина Росія", розуміє, що всі вибори — це просто фікція і профанація, починаючи з початку 90-х", — говорить Стрєлков.

Також він зазначив, що в Госдуму балотуватися не збирається.

"У мене взагалі немає смаку до політики. Коли я кажу, що не хочу займатися політикою, я не лукавлю. Я і зараз нею не хочу займатися. Вона мені нецікава, і я чудово знаю, що таке політика, і я чудово знаю, що це таке, з точки зору колишнього співробітника органів держбезпеки: це гранично брудна справа, де всі брешуть. Я брехати терпіти не можу", — запевняє терорист.

Нагадаємо, терорист Ігор Гиркин (Стрєлков) створив організацію, метою якої є "повернення до складу Росії" Білорусі та України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Стрєлков жорстко прокоментував висловлювання міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про небезпеку визнання незалежності так званих ДНР і ЛНР.