RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Заява Савченко ДНР/ЛНР: путінці озвучили божевільну версію

Росіяни, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, у зв'язку зі скандальною заявою народного депутата Надії Савченко про готовність поїхати на окупований Донбас і вступити в прямі переговори з бойовиками висунули божевільну версію про те, що замість Савченко в Україну заслали загримованого актора Сергія Безрукова.

Про це пишуть відвідувачі російського інтернет-ресурсу Lenta.ru.

"Кажуть, що справжня Надя вмерла в таборах гулагу під Воркути, а зараз замість неї наш полковник ГРУ Безруков", "Безруков справляється!", "Безруков — це Порох", "Перевербували", "за жратву... На галушках зірвалася", "Такого гриму ще не придумали. Безруков точно гадя", "Савченко. Спасибі, що живий. (с)", "Гример представлений до держпремії", "C куяли Безруков?", "...справжня Надія Савченко померла в лютому 2016 року від голоду і тортур, а замість неї в Україну прислали двійника. Причому це — чоловік, Аркадій Шеститко, "якому були зроблені численні пластичні операції, вживлена силіконові груди і так далі". Причому "двійника Савченко" називають законспірованим агентом", — зазначають росiяни.

Нагадаємо, один з ватажків бойовиків ДНР, самопроголошений "голова народної ради" Денис Пушилин відповів згодою на скандальну заяву Надії Савченко про готовність поїхати на окупований Донбас, щоб вступити у прямі переговори з бойовиками.

Як повідомляв "Апостроф", звістка про те, що побувала в російському полоні українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко в 2015 році заробила понад 406 тисяч гривень (тобто, більше мільйона російських рублів), викликала ажіотаж серед росіян.