RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З'явилися нові фото з будівництва мосту Путіна до Криму

У мережі з'явилися нові фотографії з місця будівництва Керченського мосту з Росії до окупованого Криму.

Фото опублікував Кримiнформ.

У повідомленні з посиланням на прес-службу федеральної казенної установи "Упрдор "Тамань" зазначається, що будівельники приступили до монтажу першої прогонової будови на опори автодорожнього мосту транспортного переходу через Керченську протоку на таманській стороні.

"На кожній з ділянок будівництва за містоотрядами закріплений певний фронт робіт. Завершивши спорудження опор, практично одразу загін розпочинає монтаж прольотів на ці опори. Така схема організації робіт забезпечує високий і фактично безперервний темп будівництва: міст "зростае" не від берега до берега, а по суті з землі — чи з води — вгору", — повідомив керівник таманського представництва "Упрдор "Тамань" Луарсаб Цибулькін.

За словами керівника будівельних ділянок на косі Тузла Олексія Сорочинського, протягом літа на будівництво буде надіслано понад 12 тисяч тонн металоконструкцій для прольотів. У загальній складності на спорудження прольотів Кримського мосту знадобиться близько 250 тисяч тонн металу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про припинення фінансування будівництва Керченського мосту з Росії до окупованого Криму. Після цього в Кремлі заявили, що проблеми, якщо вони дійсно є, будуть вирішені найближчим часом.

Як повідомляв "Апостроф", так званий депутат парламенту окупованого Росією Криму Юрій Юр'єв (фракція ЛДПР) заявив, що на будівництві об'єктів на території Керченського півострова можуть використовувати отруєний пісок.