RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У журналіста з України в Росії стався інцидент через Захарченка

Український журналіст Роман Цимбалюк повідомив про те, що його відмовилися акредитувати на прес-конференцію, в якій буде брати участь ватажок ДНР Олександр Захарченко.

Про це Цимбалюк написав на своїй сторінці у Facebook.

"Терміново! Ватажок ДНР Захарченко — с**кло. Такого у мене ще не було. Вперше за багато років майже рідні РИА Новости відмовили в акредитації! Місця не вистачило в гігантському прес-залі для одного кореспондента УНІАН. Чудово, якщо вони бояться українські ЗМІ на умовно "нейтральній" території, що ж тоді можна говорити про захоплений Донецьк і Луганськ?" — пише журналіст.

"Боїтеся, панове колаборанти? Правильно робите!" — додав Цимбалюк.

Він зазначив, що сьогодні в прес-центрі держагентства "Росія сьогодні" триває прес-конференція, присвячена виходу книги Захара Прілепіна "Все, що повинно вирішитися...". Крім автора книги, в заході бере участь Захарченко.

"Агентство УНІАН, мабуть, перейшло вже межу, з точки зору Захарченка. УНІАН вже не ЗМІ, а чисто пропагадистський брехливий ресурс", — написав Цимбалюку скандальний російський політолог Сергій Марков, завзятий прихильник політики президента РФ Володимира Путіна.

"Ваша оцінка важлива, але факт залишається фактом — лідер бойовиків — с**кло, російські танки очевидно під Донецьком залишилися. Шкода, було б прикольно, якщо він на них до Москви приїхав", — відповів Маркову Цимбалюк.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні в інтернеті оприлюднили новий список з прізвищами і даними журналістів, які взаємодіють з бойовиками ДНР на окупованому Донбасі.

Раніше журналіст Олександр Билинський розповів про те, як людина ватажка самопроголошеної ДНР Олександра Захарченка вибиває гроші з підприємців у контрольованій бойовиками Горлівці.