RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

ЄС продовжив санкції проти Росії: путінці сходять жовчю

Звістка про те, що Євросоюз продовжив економічні санкції щодо Росії ще на півроку, викликала бурхливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі "РИА Новости".

"Я б на місці Росії сказав, що продовжуємо відповідні санкції на 100 років, нехай бундючаться далі", "Типу, Росія попросила, а добрий Євросоюз не став їй відмовляти і погодився продовжити санкції до кінця січня 2017 року", "Ну слава Богу, а то аграрії турбувалися, можна зітхнути спокійно. Будемо їсти і робити своє", "До санкцій Європи Росія звикла. Нашу економіку їм не задавити. Немає нічого хорошого в тому, що Європа живе за вказівкою США", "А чого до кінця 2017 року, а не до 2020 року?", "Дуже добре! І ми продовжимо. Будемо розвиватися і далі", "Нехай взагалі їх ніколи не знімають, ці санкції. Хоч економіка почне працювати!", "Нехай Європа захлинеться у своїх санкціях. Шкода, що не можна перекрити їм газ. Ось потіха була б подивитися, як вони пожерли б один одного. Нехай вивчають історію, що Росія пережила в Другій світовій війні", "Хто б сумнівався. Сподіваюся, нам на користь піде цей подарунок від наших європейських "друзів", — коментують росіяни.

Нагадаємо, 17 червня ЄС продовжив на один рік санкції проти окупованого Росією Криму.

Як повідомляв "Апостроф", канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила про готовність ввести додаткові санкції проти Росії за її військову агресію в Україні, якщо це буде необхідно.