RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Журналіст наочно пояснив, що чекає Донбас у Росії: опубліковано відео

Журналіст Денис Казанський розповів, яким могло б бути майбутнє шахтарського Донбасу в складі Росії.

Про це Казанський написав на своїй сторінці у Facebook.

"Пам'ятаю, на мітингах "російської весни" 2014 року оратори-кликуші переконували народ, що Донбасу потрібно виходити зі складу України та приєднуватися до Росії. Що вже там економіка Донбасу точно розквітне, закриті заводи відкриються, і буде всім щастя і великі зарплати. Боязкі спроби заперечити, що у російського Донбасу проблем ще більше, ніж в українського, могли загрожувати агресією натовпу і побоями. Кожного, хто насмілювався це сказати, одразу називали "агентом Держдепу" з усіма після цього наслідками", — нагадав журналіст.

"Ну що ж, тепер є можливість послухати й самих жителів російського Донбасу. Жителі Гуково Ростовської області вийшли на мітинги через борги по зарплатах. Шахтарям у цьому місті гроші повинні вже більше року", — зазначив Казанський, публікуючи відео з російського мітингу шахтарів.

"Подивіться відео, що говорять люди. Роботи немає, в місті зупинилася майже вся промисловість, як виживати — незрозуміло. І це не ДНР або ЛНР, а справжнісінька Росія, де не було ніяких бойових дій, не було майданів, Ющенка, Тимошенко, Порошенка та інших визнаних "ворогів Донбасу", а завжди був тільки Путін. Ну а ще нафтодолари, велика перемога, вставання з колін. Дивно, правда?" — запитує журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", колишній спікер штабу сил АТО Леонід Матюхін висміяв відеозапис, на якій учасники протестного мітингу на центральній набережній окупованій Росією Алушти намагаються відбити у поліцейських так званого депутата міськради Павла Степанченка.