RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії назвали ім'я людини, яка випередила Путіна і стала першою особою країни

Російський музичний критик Артемій Троїцький заявив, що першою особою Росії насправді є не президент РФ Володимир Путін, а російський музикант, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров.

Про це Троїцький сказав в інтерв'ю Ехо Москви.

"Сергій Шнуров в нашій країні особа недоторканна. Тобто я б сказав, що другий після Путіна, а в якомусь сенсі навіть і перший, перед Путіним. Тому що Путіна ще покритикувати можна, а от якщо ти будеш критикувати Шнурова, то це ти, типу, плюєш на всю нашу велику російську душу розтерзану", - заявив Троїцький.

За його словами, Шнуров побив усі рекорди не тільки за популярністю, але і за багатством.

"Тобто коли він говорить про те, що якщо мені заборонять співати матом, я взагалі співати не буду, я думаю, що це цілком можливо, тому що він вже нагріб собі стільки, у нього стільки нерухомості, у нього кафе-ресторани, у нього є чудова дружина на прізвисько Матильда, у якої є чи то 2, чи 3 заклади громадського харчування в місті Петербурзі в хороших місцях. Тобто він крутіший Шувалова, насправді. Просто не дражнить народ літаками і породистими англійськими собачками, а, навпаки, вмащує рани нашого народу", - пояснює критик.

Як повідомляв "Апостроф", Шнуров підірвав мережі піснею про допінг-скандал в Росії.

Читайте також про те, як у Шнурова знайшли пісню про українську політику.