RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Путіна показали відео його пожвавленої армії: путінці в екстазі

Міністерство оборони РФ опублікувало відео раптової перевірки боєздатності російської армії, яку проводять з 25 по 31 серпня згідно з рішенням президента країни Володимира Путіна.

Відео розміщено на каналі російського силового відомства на YouTube.

Зазначається, що в перевірці беруть участь війська Південного, частини сил і засобів Західного та Центрального військових округів, Північного флоту, Головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ.

"Відчувається, "партнери" на заході напружилися", "Кужугетич до Києва на допит поїхав :-)", "Ще б епічну музику, хороших операторів і команду монтажерів для відео. Можна буде випендрюватися", "У незалежних вже повні штани добрив від кожних "раптових навчань", "Ні, ну армія у нас все-таки гарна!" - пишуть росіяни в коментарях до відео.

Як повідомляв "Апостроф", звістка про перевірку Путіним російської армії стала приводом для численних дотепів у соціальних мережах. Зокрема, однією з причин раптової перевірки боєготовності Збройних сил РФ називають вчорашній військовий парад України в Києві.

Читайте також матеріал "Апострофу": Росія показує повну готовність до великої війни.