RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У мережі висміяли знакову заяву Путіна про СРСР

Користувачі інтернету підняли на сміх заяву президента РФ Володимира Путіна про те, що в розвалі СРСР винна Комуністична партія (КПРС), яка просувала руйнівні ідеї.

Про те, що Радянський Союз не обов'язково було розвалювати, Путін сказав під час зустрічі з політиками в Кремлі, передає РИА Новости.

Російський президент зазначив, що можна було провести демократичні перетворення і без розвалу країни.

Його слова в інтернеті підняли на сміх.

"Член КПРС Путін нагадав про роль КПРС в розвалі СРСР", — пишуть в Twitter Рогозін на орбіті.

"Необхідно сказати спасибі ГКЧП", "Ну так Путін знову збирає Росію. Ось бандитську Лугандонiю вже майже приєднав", "І шефу Собчаку, який благополучно розвалював Союз в Ленінграді", "Питання, чому В. В. П., вірний ленінець (17 років член КПРС) не організував опір розвалу СРСР або хоча б не вийшов з одиночним пікетом на Червону площу на знак протесту? А?", "Кому ще цікаво, що він ліпить? Путін це війна, злидні, корупція. Деградація. За 17 років не то, що пішли по шляху розвитку або знайшли цю дорогу. Росія біжить від цивілізації в зворотному напрямку", "Чому сьогодні Москва жалкує про розпад СРСР? Весь час раділи, що відвалилися нахлібники і нафтогазову халяву не доводиться ділити на всіх", — коментують заяву Путіна про роль КПРС в розвалі СРСР відвідувачі сайту "Ехо Москви".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в НАТО заявили про прагнення Путіна відродити Радянський Союз.