RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Інцидент із захисником українців у РФ розбурхав путінців

Прихильників політики президента РФ Володимира Путіна розбурхав інцидент з російським адвокатом, який захищає в суді українців, Марком Фейгіним, котрий поскаржився, що його не випускають за кордон.

Про заборону Фейгін розповів у своєму Twitter.

У свою чергу голова російської Федеральної служби судових приставів (ФССП) Артур Парфенчиков у відповідь на це порадив адвокату погасити наявні в нього борги.

На що Фейгін відповів, що у нього немає боргів.

"Фейгін дійсно є боржником. Щойно перевірив його по Банку даних виконавчих проваджень на сайті приставів (Фейгін Марк Захарович, 3.06.1971 р.н.) Тож нехай не заїкається про "політику", "Фейгін у відповідь написав, що заборгованостей у нього немає." Та невже.. А як же нажитий непосильною працею рояль в кущах ціною майже в лям, з яким, судячи з усього, пан Фейгін так і не може розлучитися, незважаючи на судове рішення передати це скарб колишній дружині?" — коментують путінці на сайті "РИА Новости".

"Ти жид поганий, хочеш заробити собі ім'я на гучних справах, свиня ти така, і в цей час зраджуючи і продаючи свою батьківщину!", "Цікаво виходить, як тільки щось відбувається позаштатне, одразу політичні причини", "В Росії тільки ти один такий дебіл, який захищає бандерівських тварюк! Твоє місце в тюрмі!" — пишуть путінці у Twitter Марка Фейгіна.

Як повідомляв "Апостроф", Фейгін мав злітати до Вільнюса, але його не випустили з Шереметьєво.