RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії створили котячий танк: путінці в захваті від відео

Відео, на якому показаний будиночок для кота у вигляді саморобного іграшкового танка Т-34, викликало захоплення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Відео опубліковане в YouTube.

Відзначається, що танк зеленого кольору зробив для свого кота інженер з російського Новосибірська, якого звати Іван Верясов.

Цей котячий будинок важить 50 кг, він зроблений з фанери, ковроліну і металевих трубок. Танк має діючі гусениці, його вежа обертається.

Відео з котячим танком зібрало близько 700 лайків і близько 200 коментарів.

"Хохли заздрять, дивлячись на танк. Їм до такого як до Місяця", "Одна танкова дивізія таких котиків, і ми в Києві. Судячи з того, в якому стані зараз знаходиться хохляцька армія", "Український інженер Ростислав тепер знову припреться на Харківський танковий завод і буде вимагати від інженерів зв'язати партію танків для АТО", "В Україні цей мужик вже став би розробляти танки для Міністерства оборони України", "Коти Шойгу. Відразу Крим згадується", "Терміново пускати в серійне виробництво, завоюємо весь світ котиками на танках, а Куклачов очолить армію котиків!", "В Україну терміново продати потрібно, як діючу модель в натуральну величину. А то у них там поки картонки клеют а тут, з усього видно, ДСП багатошарове", — коментують відео путінці.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії вийшов казус з поставками танка Т-14 "Армата" для армії.