RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Мережі вразила історія з замерзлим на російському смітнику крокодилом

У соціальних мережах викликала обурення звістка про те, що в російській Пензі хтось з місцевих жителів викинув на сміттєзвалище крокодила і той загинув від переохолодження.

Про цей інцидент повідомив Інтерфакс.

Мешканці одного з будинків у Пензі знайшли на смітнику маленького каймана і принесли його рятувальникам, рептилію передали в зоопарк, але врятувати її не вдалося: крокодил помер через переохолодження.

"Що за **йня діється у світі?", — прокоментував цю історію журналіст Костянтин Дорошенко на своїй сторінці в Facebook.

"Дивна країна. То бояришник бухають. То крокодилів викидають", "Сподіваюся, його побратими відіграються на туристах", "В Мордорі крокодили не виживають", — реагують на цій сторінці інші користувачі Facebook.

"Крокодил... В Пензі... Замерз на смерть. Дійсно, повна сюрреалістична **йня якась", — коментує подію журналіст Денис Попович на своїй сторінці в Facebook.

"А що, бохато люди живуть... Можуть дозволити собі викинути крокодила, ну не радує більше, с**а!", "Ось зовсім даремно він не вiдлетів", "Друга новина за сьогодні за крокодилів, у першій крокодилица зжерла трьох афроафриканцiв при спробі її зґвалтування", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", у жовтнi глава Чечні Рамзан Кадиров сфотографувався з крокодилом в руках.