RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Таинственная смерть: в России назвали единственный сценарий ухода Путина

Президент Росії Володимир Путін інсценує свою смерть в разі неможливості через ті чи інші причини залишатися на своїй нинішній посаді. Таку думку висловив російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю радіостанції Эхо Москвы.

"Те, що Путін ототожнив себе з Росією, це дуже добре. Може бути, ця думка здасться комусь парадоксальною, але це добре тим, що нехай Путін і дорівнює Росії, а Росія дорівнює Путіну, але це означає, що коли Володимир Володимирович абикуди зникне ... Він інсценує власну смерть ... Цьому, до речі, присвячений мій сценарій "Таємнича смерть", - заявив політолог.

За його словами, зі зникненням Путіна, який "який взяв на себе всі історичні гріхи і проблеми Росії", зникне і нинішня політична система РФ, а тоді виникнуть передумови для створення абсолютно нової демократичної державності на цьому ґрунті.

"Персоніфікація влади в особі Володимира Володимировича створює передумови для того, щоб коли Володимир Володимирович захоче добровільно або примусово піти від влади, політична система Росії кардинально змінилася", - підсумував Бєлковський.

Нагадаємо, російський політолог Андрій Піонтковський вважає ймовірним повалення Путіна у результаті "палацового перевороту".