RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Можуть дати по пиці: у РФ вказали на важливу відмінність українців і росіян

Російський народ на відміну від українського занадто заляканий для того, щоб поставити на місце свою владу. Таку думку висловив відомий російський співак, композитор і продюсер Олексій Лебединський, більш відомий під сценічним ім'ям "Професор Лебединський".

"Слава Богу, що після того як в Україні злодюги зрозуміли, що народ може дати їм у пику... А український народ може, на відміну від російського, який заляканий... Тепер чиновники (в Україні, - Ред.) поводять себе не так нахабно, як до цього. Але факт владного свавілля в Україні ніхто заперечувати не може", - заявив він у інтерв'ю "Обозревателю".

На думку Лебединського у Росії і Україні відрізняється і сама корупційна система - у першій вона жорстко централізірована, а у другій - більше схожа на феодалізм з принципом "васал мого васала не мій васал".

"Якщо людина не може визнати, що за час правління Путіна розграбована вся країна, встановився страшний режим, встановилася чітка корупційна мережа, саме міцна структура корупції, а не закону, то ця людина - просто сліпий і тупий ідіот. Якщо б не було корупції, то взагалі вся Росія розвалилася б. Це єдина її, так би мовити, арматура, тому що всі зав'язані на злочинах і замовчуванні", - зазначив артист.

Він також розповів, що посварився через "українське питання" з багатьма своїми знайомими, серед яких є й досить відомі люди.

"Люди, які мене добре знають, не казатимуть усіляку нісенітницю. Ті, хто дійсно мене добре знає, а не просто поверхово знайомих, яких тисячі - серед таких якраз виявилося пробитих багато. В тому числі і серед тих, кого я знав по 25-30 років: фотографи, музиканти-зірки, артисти, які поїхали головою, говорять, що "хохли ох*їли". Після цих слів я перестав спілкуватися з двома дуже відомими персонами", - підсумував Лебединский.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з соціологічними опитуваннями, 52% населення РФ вважають, що Росії дійсно загрожують численні зовнішні і внутрішні вороги.