RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ілларіонов оцінив шанси Білорусі стати новою жертвою агресії Путіна

Відомий російський економіст і колишній радник Путіна Андрій Ілларіонов, який висловив думку про нинішні відносини США і РФ, дав оцінку можливості початку російської агресії проти Білорусі.

Про це Ілларіонов розповів в інтерв'ю "Фактам".

Розмірковуючи про нинішній стан російсько-білоруських відносин, Ілларіонов зазначає, як змінилося інформаційне висвітлення подій в Білорусі. Експерт переконаний, що зміна тональності ЗМІ на більш агресивну - надійний показник швидких змін і в офіційній політиці Кремля.

Також Ілларіонов звертає увагу на необхідність "зробити подарунок" російським виборцям напередодні президентських виборів 2018 року, щоб забезпечити Путіну найвищий рейтинг. Для цього Білорусь, як вважає Ілларіонов, підходить найбільше.

Експерт вказує і на таку ознаку, як створення в соціальних мережах груп для "народних республік" по всіх областях Білорусі.

Ілларіонов робить висновок, що в даний час Білорусь знаходиться в дуже вразливому геополітичному положенні, навіть в гіршому, ніж Україна.

Раніше "Апостроф" приводив думку російського журналіста і опозиціонера Федора Клименка, який також міркував про можливість агресії РФ проти Білорусі.